fbpx

Nagyon menő ez a könyvcserélő telefonfülke

Szerző: | 2020.05.17. | Skócia

Könyvcserélő piros telefonfülke Skócia

Míg Magyarországon enyhülnek a koronavírus kapcsán bevezetett korlátozások, Skóciában még szinte minden zárva, és továbbra is dübörög a #maradjotthon kampány. Szorgalmasan be is tartom a szabályokat, de észrevettem, hogy a járvány megjelenése óta a nap jelentős részében valamilyen képernyőt bámulok.

Olvasás könyv forrócsoki

Filmeket/sorozatokat nézek, videochat-elek a szeretteimmel, könyvet olvasok a tabletemen, vagy épp blogot írok. Ezt a szemem is kezdte megérezni és már napközben is egyre fáradtabbá, érzékenyebbé vált.

A felismerést követően igyekeztem képernyőmentes elfoglaltságokat találni, és közben papíralapú olvasmányokra váltani, de mivel könyvtárba járós vagyok, saját példányom alig akad. A könyvtár viszont most zárva, ahogy az adományboltok is, ahol fillérekért lehetne könyvekhez jutni.

Nagyobb összegekkel most nem szerettem volna terhelni a pénztárcám, ezért az ingyenes könyvcserélő oldalakat kezdtem bogarászni. Ekkor jött velem szembe ez a régi telefonfülke a szomszéd faluban.

Könyvcserélő telefonfülke Skócia

A híres piros telefonfülkét átalakították és ma már polcokkal felszerelt könyvcserélő szobaként működik, tele mindenféle olvasmánnyal, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Az egész annyira hangulatos, hogy ha egy fotel is lenne benne, bekuckóznék egész napra.

Magyarországon túl

Magyarországon túl logo

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Úton…

TOP 3 kedvencetek

kinnloch rannoch

Kinloch Rannoch: egy aprócska skót falu a hegyek között

Egyiptom arca

Egyiptom ritkán látott arcai

világgá megyek

Amikor úgy döntöttem, tényleg világgá megyek

Hasonló bejegyzések

Dzsungeltúra és elefántmentés Kambodzsában

Dzsungeltúra és elefántmentés Kambodzsában

A tigris nem simogatnivaló állat, a delfin nem medencében osztogat puszikat, az elefánt pedig nem azért él, hogy turistákat cipeljen a hátán. A kambodzsai Mondulkiri Project ez utóbbitól menti meg az elefántokat.

bővebben
Angkor romjai között barangolva

Angkor romjai között barangolva

A régészeti munkálatok ma is zajlanak, miközben a feltárt területeket turisták milliói látogatják. A legismertebb templomegyüttes, Angkor Wat azóta nemzeti szimbólummá vált.

bővebben

Iratkozz fel a virtuális képeslapokért!

♥ ♥ ♥ 

Add meg az email címed és bárhol is járok a világban,
gondolok majd Rád.

Minden utam során egy saját fotóval ellátott, kedves képeslap érkezik majd az elektronikus postaládádba.

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Pin It on Pinterest